Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto

Suomen Kiinteistönvälittäjäliitto (virallisesti Suomen Kiinteistönvälittäjät ry; SKVL) on Suomessa toimiva, voittoa tavoittelematon kiinteistönvälitysalan yrittäjien palvelu- ja edunvalvontajärjestö. Se kouluttaa kiinteistönvälitysalalla toimivia tahoja lainsäädännön ja kestävän kehityksen osaajiksi sekä valvoo alalla toimivien jäsenyrittäjien eettistä toimintaa.

SKVL:n jäsenenä välittäjät saavat ajantasaista tietoa ja tarvittavia työvälineitä kiinteistönvälitysalaan liittyen. Asunnonvaihtaja puolestaan saa liiton jäsenverkoston kautta paikallisen ja puolueettoman asiantuntijan avukseen asunto- ja kiinteistökauppoihin.

Jäsenten ja asiakkaiden avustamisen ja tiedottamisen lisäksi järjestö toimii myös lainsäädännön kehittäjänä ja neuvonantajana.

SKVL:n verkostoon kuuluu kaikkiaan noin 500 paikallista kiinteistönvälitystoimistoa sekä noin 1 700 välittäjää ympäri Suomen. Liitto perustettiin vuonna 1946.

Kts. auktorisoitu kiinteistöarvioitsija, kiinteistönvälitys, kiinteistönvälitysliike, laillistettu kiinteistönvälittäjä, laillistettu vuokrahuoneiston välittäjä

Kts. Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL)

Tonttimaa.fi on tonttien hinnanmääritykseen, löytämiseen ja välittämiseen erikoistunut asiantuntijapalvelu.