Tonttivahti – Löydä unelmiesi rakennuspaikka

Tonttivahti on yksityisille henkilöille ja piensijoittajille tarkoitettu ilmainen palvelu, jonka kautta tonttien myyjät ja ostajat voivat löytää toisensa. Tonttimaan Tonttivahdin avulla voit löytää unelmiesi rakennuspaikan, juuri siltä alueelta mistä sen haluaisit löytyvän.

Tonttivahdin toiminta perustuu siihen, että Tonttimaan läpi kulkee jatkuvasti monipuolista tietoa hiljaisessa myynnissä tai muuten vain markkinoiden ulkopuolella olevista tonteista, jotka eivät välttämättä ole juuri sellaisia mitä viralliset kumppanimme etsivät. Suurin osa tonteista on kuitenkin täysin käyttökelpoisia, joten jos et ole löytänyt sopivaa maata muualta, niin Tonttivahti voi ratkaista ongelmasi.

Liittymällä Tonttivahdin käyttäjäksi saat ensimmäisten joukossa tietoa sinulle sopivista tonteista ja kiinteistöistä. Tonttivahdin käyttöönotto ei sido sinua ostamaan esiteltyä kohdetta. Tonttivahti lähettää sinulle automaattisesti tiedon, kun saamme sinun kriteereillesi sopivan tontin tai kiinteistön tietoomme.

Tonttivahdin käyttäminen on ilmaista, täysin vapaaehtoista eikä se sido sinua mihinkään. Voit käynnistää Tonttivahdin käyttämällä alla olevan lomakkeen välityksellä. Voit antaa lomakkeelle tietoja vaatimuksista joita haluat etsimäsi tontin täyttävän.

Käynnistä Tonttivahti

Kerro meille nimesi
Kerro puhelinnumerosi, jotta voimme olla sinuun yhteydessä
Kirjoita sähköpostiosoitteesi
Kerro kohteesta omin sanoin minkälaista tonttia etsit, missä haluaisit sen sijaitsevan ja minkälaiseen käyttötarkoitukseen se tulisi.